Πέμπτη, 25 Απριλίου 2013

Δες το αλλιώς!

Μ' αρέσει η μόδα που αλλάζει...Απλά μπλουζάκια,απλά παντελόνια,χωρίς εκείνα τα κακόγουστα, τεράστια σχέδια με πούλιες,δαντέλες,πέρλες και ότι μπορούσαν να κολλήσουν ή να ράψουν επάνω στο ύφασμα.Βλέπω φωτογραφίες στα περιοδικά ή στο ίντερνετ και αρκεί μια διακριτική λεπτομέρεια να δώσει ένα άλλο ύφος ακόμα και σε ένα απλό φανελάκι...Μου αρέσει αυτό..
Τι προστάζει η μόδα? Μέταλλο, καρφιά...
Στο εμπόριο υπάρχουν χιλιάδες πράγματα που μπορείτε να επιλέξετε... Μεταλλικά στρας που κολλάνε με το σίδερο αλλά κ καρφιά!!!Υπάρχουν καρφιά που ράβονται ή που καρφώνονται ..προσωπικά επιλέγω τα ραφτά..Τα καρφωτά είναι ίσως πιο εντυπωσιακά αλλά αφενός είναι πιο βαριά και πιο μεγάλα και αφετέρου μπορεί να ανοίξουν τρύπα στο ρούχο.Τα χρώματα που μπορείτε να βρείτε είναι σε ασημί,σε χρυσό,μπρονζε και γκρι μεταλλικό... μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε ότι ποσότητα θέλετε και σε όποιο σημείο του ρούχου  θέλετε...περιορισμοί δεν υπάρχουν και όλα επιτρέπονται... άλλωστε η ζωή είναι rock!!!


Τι πιο άνετο από ένα απλό φανελάκι...?Τα ραφτά καρφιά είναι πανεύκολο να τα ράψετε...όπως ακριβώς θα ράβατε ένα κουμπί!


Εάν θέλετε  ράψτε τα στις ραφές της ράντας.Μπορείτε να βάλετε περισσότερα σε όλη την λαιμουδιά. Η επιλογή είναι δική σας.
Έτοιμο...απλό, διακριτικό και ξεχωριστό!!!Καλή επιτυχία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogging tips