Πέμπτη, 25 Απριλίου 2013

Πολύχρωμο αλάτι!

Η μαμά μου αγοράζει τον Nescafe Douwe Egberts. Προσωπικά δεν τον προτιμώ είναι αρκετά ελαφρύς για τα γούστα μου... συνοδεύεται όμως από ένα υπέροχο γυάλινο βάζο!Το οποίο φυσικά δεν θα πάει με τίποτα χαμένο...πως μπορεί να συνδυαστεί μια χρωματιστή κιμωλία,το αλάτι,με το άδειο βάζο του καφέ??? Εύκολα!!!


Έχετε δει εκείνα τα διακοσμητικά βαζάκια που έχουν μια χρωματιστή κρυσταλλική άμμο???


είναι κιμωλία με αλάτι!

Μέσα σε ένα μπολάκι βάλτε αλάτι,πάρτε μια κιμωλία σε όποιο χρώμα θέλετε και αρχίστε να την τρίβετε επάνω στο αλάτι ή θρυμματίστε την με το χέρι,σε περίπτωση που η κιμωλία είναι πολύ σκληρή (όπως συνέβει σε μένα) μπορείτε να την τρίψετε σε ένα ρεντέ. Αφού η κιμωλία γίνει όλη σκόνη απλά ανακατέψτε καλά το αλάτι για να χρωματιστεί όλο...
θέλετε να δείτε τι έκανα εγώ?


Πήρα τα βαζάκια του Nescafe,αφαίρεσα το πλαστικό που έχει το καπάκι και το γέμισα με χρωματιστό αλάτι.(Στην προκειμένη περίπτωση χρησιμοποίησα και χονδρό αλάτι).

Μέσα σε αυτά τα ανανεωμένα βαζάκια έχω τα μαγειρικά είδη πρώτης ανάγκης...αλάτι, ρίγανη κτλ....


Είναι χαριτωμένα δεν μπορείτε να πείτε!!!
(Είναι ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι για τα παιδιά -και για όσους αισθάνονται παιδιά-δοκιμάστε να γεμίσετε ένα μικρο βαζάκι με διαφορετικές στρώσεις χρώματος,θα είναι ένα όμορφο διακοσμητικό ή και δώρο από τα χεράκια σας)


Καλή επιτυχία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogging tips