Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Fabulous blogger Έυη Mamas n Papas.

Χρόνια πολλά και καλά!!!Μεγάλη η απουσία μου απο τα blogοδρόμενα...όμως κάτι η δουλεία,κάτι οι γιορτές του Πάσχα...χαθήκαμε για λίγο.Σήμερα όμως επανέρχομαι δυναμικά..


Η σημερινή ανάρτηση είναι πολύ ξεχωριστή για μένα. Από την μια είναι κάτι που ήθελα να κάνω καιρό, να ανοίξω δηλαδή ένα μικρό παράθυρο στον κόσμο του blogging στην Ελλάδα,αλλά και να γνωρίσω την σκέψη,το όνειρο και την ψυχή πίσω από τα υπέροχα, πολύχρωμα, γεμάτα εικόνες ιστολογία που παρακολουθώ. Και είναι πολλά..Βέβαια πολλές φορές κάνω το μέγα λάθος να μην σχολιάζω τις αναρτήσεις που διαβάζω, στην προσπάθεια μου να πάω στο επόμενο,το οποίο ειναι πολύ κακό ,καθώς όλοι οι Bloggers παίρνουμε δύναμη από τους αναγνώστες μας.facebook αλλά και από το blog. Μια ενότητα που θα μπορείς να διαβάσεις τα υπέροχα blogs που υπάρχουν!Η ενότητα αυτή βασίζεται στην "ενότητα"!Εδώ και αρκετό καιρό, μέσα από την σελίδα μου στο facebook Peloma BoQ by Penny, παρουσιάζω σελίδες και δουλείες φίλων οι καταστημάτων  που μου αρέσουν και θέλω να προτείνω.Αυτό θα κάνω και τώρα!!!


Στην πρώτη ανάρτηση της καινούριας μου ενότητας η πρώτη fabulous blogger's που μου έκανε την τιμή να συμμετέχει είναι η Εύη..η μαμά του Mamas & Papas. Ένα κορίτσι που θαρρείς πως όταν χαμογελάει από το πρόσωπό της ανατέλλει ο ήλιος..(Θεσσαλονικιά αφού)! Μέσα από το Mamas & Papas μοιράζεται την ζωή της ως σύγχρονή γυναίκα και κυρίως μητέρα. Ξεχωρίζουν δε οι υπέροχες προτάσεις τις που αφορούν παιδικά βιβλία..Η Εύη μας ομορφαίνει μέσα απο την ομάδα της  και μοιράζετε τις δημιουργίες της στην πλεκτοσελίδα της Mama crochets . Τι έχει όμως να μου πει αυτό το χαμογελαστό κορίτσι;

Τι θα πρέπει να ξέρω για σένα ;
Τι θα έπρεπε να ξέρεις για μένα...Well, είμαι μια Θεσσαλονικιά με καταγωγή από τον Ελληνικό Πόντο, ωστόσο τα τελευταία χρόνια ζω στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους! Πιστεύω πως στην προηγούμενη ζωή μου ζούσα στην Αγγλία και είχα κατάστημα που πουλούσα βιβλία και λουλούδια!(αυτό δεν το έχω πει πουθενά μέχρι τώρα -όσον αφορά την επαγγελματική ιδιότητα που πιθανόν να είχα στην προηγούμενη ζωή μου😂😊)Είμαι Θεολόγος και η τριβή με τις Θρησκείες και τα δόγματα πάντα ήταν κάτι που μου κέντριζε το ενδιαφέρον! Αγαπώ την αγγλική ποίηση και θα μπορούσα όλη μέρα να φυτεύω ή να φτιάχνω γλυκά!Είμαι ψυχαναγκαστική με την καθαριότητα και την τάξη, κλασσικό Παρθενάκι, και μου αρέσουν πολύ τα ταξίδια! Αγαπημένη ώρα της ημέρας είναι εκείνη που ξαπλώνω με τα παιδιά μου και διαβάζουμε ιστορίες ή δημιουργούμε τις δικές μας!

Τι σε οδήγησε την δημιουργία του Mamas & Papas ;
Το Mamas&Papas ήταν κάτι που σκεφτόμουν να δημιουργήσω από την πρώτη μου εγκυμοσύνη ωστόσο κάτι με κρατούσε και δεν το έπαιρνα απόφαση! Καθώς όμως άλλαξε η ζωή μου και μετακόμισα στην πρωτεύουσα μακριά από οικογένεια και φίλους, έπρεπε κάπου να πω όλα όσα κρατούσα μέσα μου! Και επειδή τα πλακάκια και οι τοίχοι δεν δίνουν απαντήσεις σκέφτηκα να φτιάξω την δική μου γωνίτσα στο διαδίκτυο και να μοιραστώ την ζωή μου με τα παιδιά, τις ανησυχίες μου, τις δημιουργίες μου και τις εμπνεύσεις μου.



Τι θα βρει κάποιος στο Mamas & Papas ;
Στο mamasnpapas.gr μπορείς να βρεις οτιδήποτε αφορά το παιδί, όπως βιβλία-κατασκευές και προτάσεις για βόλτα,θέατρο, cinema, άρθρα που φέρουν την δική μου υπογραφή όσον αφορά προιόντα ομορφιάς και συμβουλές για ένα πραγματικά υγιές πρόσωπο, ιδέες για parties, δικές μου μαμαδίστικες συνταγές και οικογενειακά ταξίδια! Είναι ένα Family Blog και προσπαθώ να το διατηρώ ανανεωμένο χωρίς να χάνει τον φιλικό του χαρακτήρα!

Τι σου χάρισε το blogging ;
Το blogging είναι η δική μου ψυχοθεραπεία τα τελευταία 4 χρόνια εδώ στην πρωτεύουσα! Μου διεύρυνε τον κοινωνικό μου περίγυρο μιας και ήμουν μια άγνωστη ανάμεσα σε αγνώστους!Μου προσφέρει γνώσεις πάνω σε διάφορα θέματα ποικίλης ύλης, διασκέδαση και χαλάρωση. Το πιο σημαντικό, όμως με την σφαίρα αυτή είναι ότι πίσω από τα πολυάριθμα την σήμερον ημέρα blogs, κρύβονται ιδιαίτερα αξιόλογοι άνθρωποι και χαίρομαι ιδιαίτερα πολύ που κάποιους από αυτούς τους έχω βάλει στην ζωή μου αναπτύσσοντας δεσμούς φιλίας!

Μια ευχή και επιθυμία σου για το τέλος...
Η ευχή μου είναι να μπορώ να bloggαρω μέχρι τα γεράματα! Μην γελάσεις αλλά το εννοώ! Το blog αυτό κατά μία έννοια αποτελεί και ένα ημερολόγιο της ζωής μου με τα παιδιά μας! Κρύβει μέσα του σκέψεις μου που κατάφερα να διατυπώσω και πολλά βράδια ανατρέχω σε αναρτήσεις της στήλης μου Me Myself and I! Είμαι περίεργη να δω αν θα υπάρχει ώσπου να μεγαλώσουν αρκετά τα παιδιά μου και ευελπιστώ να τους αρέσει η πρωτοβουλία μου αυτή! Γιατί όσο να πεις κρύβει και τις δικές τους ζωές εκεί μέσα!


Έυη μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ που τόλμησες να είσαι η πρώτη από τις fabulous  blogger's.Είμαι σίγουρη ότι θα μου κάνεις το καλύτερο ποδαρικό!Εγώ με την σειρά μου σου εύχομαι όλα σου τα όνειρα να πραγματοποιηθούν ..ξέρεις ακόμη και εκείνα που ζουν πίσω στο μυαλό σου..τα πιο τρελά.
And keep blogging σε λέω!!!


Μην ξεχάσεις να μπεις σε όλες τιςσελίδες της 'Ευης στα social ...

Blog : Mamas & Papas
Facebook Page : Mamas & Papas
Crochet Fb Page : Mama crochets
InstagramMamas & Papas 
Google+ : Mamas & Papas 
Bloglovin : Mamas & Papas
YouTube : Mamas & Papas
Twitter : Mamas & Papas 
PinterestMamas & Papas


*Η ανάρτηση αυτή σκοπό έχει την παρουσίαση και μόνο των blogs  στο αναγνωστικό μου κοινό.




22 σχόλια:

  1. Εκπληκτική η πρωτοβουλία σου Πέννυ μου!! Αγαπω Ευη πολυ!!! Και εμαθα και κατι που δεν ηξερα, μαλλον 2 πράγματα έμαθα. Οτι το mama crochet είναι δικό της!!!! και οτι είναι θεολόγος!!!! Συνέχισε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Μαρίνα μου.Σε περιμένω σε επομενη ανάρτηση...

      Διαγραφή
  2. Πενυ μου χαίρομαι τοσο πολυ που βρίσκομαι στην στήλη σου και σε ευχαριστω πολυ που με επέλεξες να ειμαι η πρώτη blogger σε αυτήν!! Θέλω να σου πω πως η πρώτοβουλια σου για ενότητα ειναι εξαιρετική και πως μπορούμε να στηρίζουμε η μια την αλλη, να γινόμαστε καλύτερες και να αλληλοεμπνεομαστε!! Σε ευχαριστω πολυ για την φιλοξενεια!!! Τα μαγουλακια μου έγιναν κατακόκκινα απο ντροπή απο το ομορφο σχόλιο σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έγραψα τιποτε λιγοτερο απο αυτό που πιστέυω.Ξέρεις καμια φορά είναι το fiiling που έχεις για κάποιον.Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την συμμετοχή σου..

      Διαγραφή
  3. μπραβο κοριτσακι υπεροχη και νεα στηλη και υπεροχη και η Ευη μας!!! φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η φιλεναδιτσα μου είναι σίγουρα fabulous!! Πολύ ωραία ιδέα η στήλη αυτή, ευκαιρία να γνωρίσουμε νέες bloggers!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευκαιρια να γίνουμε όλες ενα.Σε ευχαριστω για την επισκεψή σου.

      Διαγραφή
  5. Ειμαι σιγουρη οτι η Ευη θα σου κανει καλο ποδαρικι.Μου αρεσει η νεα δτηλη σου και καταλαιβω που λες οτι στεναχωτιεσαι που δεν γραφεις σχολια.Το εκανα και εγω παλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω πολύ για την επισκεψή σου Μαράκι μου

      Διαγραφή
  6. Μπράβο Πένυ, πολύ καλή η σκέψη και η πρωτοβουλία σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι ωραία σκέψη!!!
    Και ναι συμφωνώ όταν βλέπεις χαμόγελο από Εύη λάμπει η πλάση!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ όμορφη η κίνησή σου. Και εγώ κατά καιρούς δεν σχολιάζω στα άλλα blogs και όντως είναι κακό. Καλό είναι να στηρίζουμε τέτοιες προσπάθειες σαν τη δική σου αλλά και άλλων blogs εννοείται!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νίκη μου είναι τόσο όμορφό να διαβαζεις τα σχόλια των επισκεπτών σου.Όπως χαιρομαι κ εγω τώρα με το δικο σου σχόλιο και την επισκεψή σου.

      Διαγραφή
  9. Ωωωω τι ωραια στηλη! Μπραβο βρε κοριτσι. Γεια σου ρε Ευακι γκαρντασακι! Να σε χαιρομαστε και που ξες... ισως στο μελλον να κανεις το ονειρο σου (λουλουδαδικο/βιβλιοπωλείο) πραγματικοτητα! Τα φιλια μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω πολύ Αθανασία μου.Δεν θα ήταν τελειο να αγοράζουμε ένα υπέροχο μπουκετάκι με λουλουδια με μοναδικά βιβλια..και η ευη με το χαμογελάκι της...

      Διαγραφή
  10. Υπέροχη ιδέα η νέα στήλη και φυσικά απίστευτη η Εύη που έκανε το ξεκίνημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τολμηρή και ξεχωριστή η Ευη.
      Σε ευχαριστω πολύ για την επίσκεψη Κατερίνα μου.

      Διαγραφή
  11. Ωραία κίνηση και μαθαίνουμε και 2-3 πράγματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε Μαρία μου.Σε ευχαριστω για την επίσκεψη.

      Διαγραφή

Blogging tips