Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Fabulous Βlogger Δέσποινα The Smell Of Mommy.

Συνεχίζω την καινούρια μου ενότητα φιλοξενώντας φίλες blogger. Σήμερα ένα κορίτσι δροσερό, γλυκό, που μπορώ να πω είναι από τις αγαπημένες μου.Είναι από τα πρώτα blogs που επισκέφθηκα και ίσως η πρώτη blogger με την οποία μίλησα "προσωπικά". Την θεωρώ από τα πιο καλά παιδιά και μια από τις πιο καλές και ουσιαστικές γνωριμίες που εχω κάνει στο διαδίκτυο. Μπορεί να ήμαστε μακρυά,ελπίζω όμως κάποια στιγμή αυτή τη ξανθιά νησιώτισσα να την γνωρίσω και από κοντά.Είμαι χαρούμενη πολύ για άλλη μια Fabulous Blogger που μου έκανε την τιμή να συμμετέχει στην ενότητα μου. Καθώς είναι fabulous!


Στις Κυκλάδες ο αέρας είναι διαφορετικός,νησιώτικος και δροσερός. Η Δέσποινα μια Μυκονιάτισσα blogger μας συστήνεται μέσα από τα blog της The Smell Of Mommy ανήσυχη και δημιουργική σε συνεργασία με την φίλη της Κάτια μοιράζεται την καθημερινότητα της ως μαμά σε ένα ηλεκτρονικό ημερολόγιο με  σκέψεις, προβληματισμούς και οτιδήποτε άλλο άφορα τα παιδάκια και την σύγχρονη μητέρα. Στο All Beauty Included μαζί με την Ρένα μας αποκαλύπτει μυστικά ομορφιάς,για πρόσωπο, δέρμα ή και μαλλιά, ενώ παρουσιάζει προϊόντα που όλες πρέπει να έχουμε. Τι απάντησε η όμορφη Μυκονίατισσα που λατρεύει να είναι μαμά και να μας ομορφαίνει στις ερωτήσεις της Fabulous Blogger..

The Smell Of Mommy
All Beauty Included
Τι θα πρέπει να ξέρω για σένα ;
Είμαι νησιώτισσα και το αγαπώ αυτό! Αν και σχεδόν πάντα χαμογελαστή είμαι τέρμα αρνητικός άνθρωπος ως προς έμενα βέβαια. Δεν είμαι ποτέ ευχαριστημένη με τον εαυτό μου ( μάλλον λόγω ζωδίου). Μου αρέσει να περνάω χρόνο με τις φίλες μου και την οικογένεια μου. Είμαι πολύ κλειστός σαν άνθρωπος, δεν ανοίγομαι εύκολα. Μου αρέσει να βάζω χρώμα στη ζωή μου, στα ρούχα μου και σπάνια θα με δεις να φοράω total black. Μου αρέσει να φτιάχνω λίστες και να σημειώνω.

Τι σε οδήγησε την δημιουργία των blog σου.
Όταν γέννησα την Αναστασία μου, ηθελα να βρω ένα νέο χόμπι έτσι δημιούργησα το πρώτο blog μου που σχετίζεται με την ομορφιά το All Beauty Included αλλά ήθελα να φτιάξω και ένα το οποίο να αφορά το ρόλο της μαμάς, να γράφω σημαντικές στιγμές με την μικρή μου και με την οικογένεια μου. Ένα διαδικτυακό ημερολόγιο, έτσι αποφάσισα παρέα με την Κάτια μικρομανουλα και αυτή να φτιάξουμε αυτό το The Smell Of Mommy


Τι θα βρει κάποιος στο The Smell Of Mommy
Καθημερινές στιγμές με τα παιδιά μας, συνταγές, εμπειρίες από μανούλες, κριτική για προϊόντα και βιβλία, κατασκευές και πολλά άλλα.

Τι σου χάρισε το blogging ; 
Είναι για μένα μια γωνιά που ηρεμώ, δημιουργώ, βγάζω τα εσώψυχα μου. Ένα είδος ψυχοθεραπείας που με γεμιζει και όταν λόγω περιορισμένου χρόνου δεν μπορώ να γράψω όσο συχνά θα ήθελα με στεναχωράει. Επίσης μου χάρισε πολλές νέες φίλες που εχω δεθεί πολύ και έχω λάβει πολύ αγάπη και χωρίς καν να έχουμε ειδωθει από κοντά ακόμη τουλάχιστον.

Μια ευχή και επιθυμία σου για το τέλος...
Θα ήθελα να συνεχίσω να γράφω για τις εμπειρίες μου και τις στιγμές που περνάω με την μικρή μου και ευχομαι όταν μεγαλώσει η κόρη μου να το διαβάζει και να βλέπει τα κατορθώματα που έκανε μικρή. Εύχομαι να συνεχίσω το blogging και να γίνομαι συνεχεία όλο πιο ενεργή και πιο καλή. 


Γλυκιά μου Δέσποινα σε ευχαριστώ τόσο για την συμμετοχή σου στην ενότητα μου.Θέλω να σε ευχαριστήσω για την τόσο γλυκιά προσέγγισή σου όταν πριν περίπου 1,5 χρόνο άρχισα την αναζήτηση μου στις bloggoμαδες. δεν σου το έχω πει αλλά ήσουν τόσο φιλική που μου έδωσες θάρρος να μπω στην παρέα σας και να κοινοποιώ τις αναρτήσεις μου...Σε υπέρ ευχαριστώ...

Επισκέψου την Δέσποινα στις σελίδες της...

Facebook Page : All Beauty Included
Facebook blogs Group : All Blogs Together

*Η ανάρτηση αυτή σκοπό έχει την παρουσίαση και μόνο των blogs  στο αναγνωστικό μου κοινό.

Σε ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψη.Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλια σου.
σε φιλώ Πέννυ..

5 σχόλια:

  1. Πολύ γλύκο αυτό το κορίτσι και το αγαπώ πολύ! Αν πας ποτέ προς τα μέρη της στειλε και κανένα μνμ απο εδώ μπας και βρεθούμε όλες μαζι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ ωραία ιδέα Μαρινάκι μου..
      Σε ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψη.

      Διαγραφή
    2. σας αγαπω πολύ και τις δυο!!! να κανονισετε να ρθειτε ;)

      Διαγραφή
  2. Κοριτσακι μου γλυκο σε ευχαριστω τοσο πολύ για την μεγαλη τιμη και τα καλα σου λογια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σου Δεσποινακι μου! :) ποσο ομορφα ενιωσα με την αναφορα σας και μονο στο όνομα μου! :) Καλη αρχή στην νεα αυτή ενότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Blogging tips