Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Στολίστε τα σκουλαρίκια σας..

Αν και δεν αγαπώ ιδιαίτερα τα αξεσουάρ κατά καιρούς όπως έχω πει και σε άλλα θέματα,με πιάνουν διάφορες τρέλες.Τον τελευταίο χρόνο έχω υιοθετήσει τα κρεμαστά σκουλαρίκια...Σε περίεργα σχέδια και χρώματα διαφορετικά ή αντίθετα μεταξύ τους..είναι πολλές φορές ίσως το μόνο αξεσουάρ επάνω μου,άλλωστε νομίζω ότι τα συμβατικά κλασικά σχέδια δεν μου πηγαίνουν κιόλας...όμως αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα που σίγουρα είναι κοινό... Μπερδεύονται,ανακατεύονται και τα ψάχνω και αυτό δεν είναι καλό!!! 


Άσε που για να αποφασίσω ποια θέλω να βάλω πρέπει να τα αδειάσω όλα από την μπιζουτιέρα,να βρω το ζευγάρι τους, να συγκρίνω και στο τέλος μπορεί να βαρεθώ κιόλας!!!...Αν έχεις και εσύ τι ίδιο πρόβλημα τότε η παρακάτω κατασκευή,σου είναι απλώς απαραίτητη.Είναι η πιο εύκολη και γρήγορη κατασκευή για να οργανώσεις τα σκουλαρίκια σου...χωρίς κόλλες και σιλικόνες...Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ελάχιστα λεπτά από τον χρόνο σου και:
  • ένα τελάρο κεντήματος
  • ένα κομμάτι ύφασμα ανάλογο με το μέγεθος του τελάρου
  • ψαλίδι 

1.Άνοιξα το τελάρο και μέτρησα το σταθερό στεφάνι από την ανάποδη πλευρά του υφάσματος .


  
2.Έχοντας από την καλή το ύφασμα έβαλα το ανοιγόμενο στεφάνι του τελάρου από την καλή πλευρά του υφάσματος και το έκλεισα, φροντίζοντας να είναι τεντωμένο καλά.



3.Έκοψα το ύφασμα που περίσσεψε...και έτοιμο!!!




Σε ελάχιστα μόλις λεπτά οργάνωσα τα σκουλαρίκια μου...


Κρέμασα τα σκουλαρίκια μου επάνω...και τώρα πια βρίσκονται τακτοποιημένα,κρεμασμένα σε ζευγάρια να διαλέξω αυτά που ταιριάζουν σύμφωνα με την διάθεσή μου!!!!




8 σχόλια:

  1. Καλα ε τελεια η ιδέα σου . Και εχω και πολλα σκουλαρικια και πολλα τελαρακια και πολλα υφασματα!!! Σουπερ! Σιγουρα θα το δοκιμασω...
    Αθανασία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Αθανασία μου.
      Σε ευχαριστώ πολύ για την επισκεψη!!!

      Διαγραφή
  2. Και πανεύκολο!! και καταπληκτικό και πανέμορφα τα κοσμήματα σου!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέλειο Δέσποινα! Και πανεύκολο! Μπράβο σου για την ιδέα...φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φοβερή ιδέα ευχαριστούμε που τη μοιράστηκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να εισαι καλα...σε ευχαριστω πάρα πολύ κουκλα μου

      Διαγραφή

Blogging tips