Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Τα προσκλητήρια μας.

Τον περασμένο Μάρτιο βαπτίσαμε και εμείς το μικρό μας αντράκι. Επιμελήθηκα εξ ολοκλήρου όλη την βάπτιση,από στολίσμους,προσκλητήρια,μπομπονιέρες...Μιας που έκανα την αρχή προ ημερών με τα προσκλητήρια του μικρού Βασίλη ας παρουσιάσω στα επόμενα θέματα και την δική μας βάπτιση.


Τα προσκλητήρια που διάλεξα ήταν γλειφιτζούρια σπιράλ.
100% χειροποίητο Ελληνικό προϊόν ,45gr το τεμάχιο και από 7 έως 9 εκατοστά περίμετρο.
Επειδή μιλάμε για ένα χειροποίητο προϊόν σαφώς και είναι πολύ δύσκολο να βγουν όλα το ίδιο.
Στο πίσω μέρος κόλλησα το κείμενο της πρόσκλησης.Λύνοντας την κορδέλα άνοιγε το προσκλητήριο και εμφανιζόταν τον παρακάτω κείμενο.


 Το κειμενάκι αυτό είναι δική μου έμπνευση.Εκτός του ότι ήθελα κάτι διαφορετικό για τον μικρό μου, έχοντας και μια κόρη 4,5 ετών έπρεπε και εκείνη με κάποιο τρόπο να συμμετέχει σε όλη την διαδικασία. Όποτε προσκαλούσε η ίδια τον κόσμο στην βάπτιση του αδελφού της.


 Μετά το τέλος του μυστηρίου ακολουθούσε τραπέζι, όχι μόνο για να γιορτάσουμε τα πρώτα το όνομα του μικρού μας αλλά για να μοιραστούμε με τους φίλους και τους συγγενείς μας και τα πρώτα του γενέθλια...μέσα στο αναδιπλωμένο προσκλητήριο έβαλα και ένα κίτρινο χαρτάκι με τις οδηγίες για το τραπέζι...Φυσικά οι φιγούρες των φορτηγών ήταν σε πρώτο πλάνο καθώς αυτό ήταν και το θέμα της βάπτισης μας.


Με αγάπη!!!

4 σχόλια:

  1. Πραγματικά το πιο γλυκό προσκλητήριο!!!!!! Αγαπώ τα χειροποίητα και θαυμάζω όσους "πιάνει" το χέρι τους!!!!! Το δικό μου χέρι...κουλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!έχεις άλλα ταλέντα..μια επισκεψη στο μπλοκ σου και μπορει να το διαπυστώνει κανείς!!!

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα αγαπητή μου φίλη ! Να χαίρεσαι το παιδάκι σου! Κάθε δημιουργία σου είναι όμορφη πραγματικά!!! Τα φορτηγά είναι μεγάλη αδυναμία και του μικρού μου😌

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Ειρήνη μου.Σε ευχαριστω πολυ για τα γλυκα σου λογια..Να χαιρεσαι κ εσυ το αντρακι σου.Αχ αυτα τα αγορια μας με τα φορτηγα και τα εγαλεια τους!!!

      Διαγραφή

Blogging tips