Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Καλτσοπλέξεις!

Χρώμα μέσα στον χειμώνα.Δεν θα περάσει το δικό του αλλά το δικό μας.Θα περάσουμε έναν πολύχρωμο χειμώνα για να ξεχάσουμε τα προβλήματα και τις δυσκολίες.Δεν ξεχνιούνται έτσι εύκολα βέβαια αλλά αν δεν κάνουμε κ λίγο πλάκα δεν θα τα καταφέρουμε.Για να κάνω κ εγώ λοιπόν λίγο πλάκα και μάλιστα με τον εαυτό μου έπλεξα ένα ζευγάρι φοβερές πολύχρωμες κάλτσες για τον μονόχρωμο χειμώνα που έρχεται!!!

Χρησιμοποίησα 19 διαφορετικά χρώματα σε πλέξη άριχτο γαιτανάκι.


Όσες φίλες θέλουν να μάθουν να πλέκουν και δεν ξέρουν πώς να ξεκινήσουν μπορούν να
επισκεφτούν την σελίδα της φίλης  Ιωάννας Μελανίδη
στο facebook Βελονες&Βελονακι-Ομορφα σχεδια   
 ή το κανάλι της στο  youtube Ioanna Melanidi  
 Με την βοήθεια της και τα υπέροχα βιντεάκια της θα δείτε πόσο εύκολο είναι να δημιουργήσετε και εσείς όμορφα πλεκτά!!! 


Με αγάπη!!!

4 σχόλια:

  1. Μα είναι τόσο χαρούμενες αυτές οι κάλτσες που εκτός απο το πόδι μεταμορφωνουν και τον χειμώνα σε άνοιξη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το χρώμα ειναι απαράτητο συστατικό...τοσο για να δίενις χρώμα στην μαυριλα του χειμώνα..όσο και για να μην ξεχνας ποτε το παιδι που κρύβεις μέσα σου!!!

      Διαγραφή
  2. Έχω μόλις δύο εβδομάδες που έχω ξεκινήσει το πλέξιμο και μου φαίνεται βουνό το συγκεκριμένο έργο! Κάνω όμως μια κουβέρτα ουράνιο τόξο και πιστεύω ότι με τα νήματα που θα περισσέψουν θα τα καταφέρω σιγά σιγά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάρθα μου καλή αρχή.Μην νομιζεις και εγω οτι εχω ΤΗΝ εμπειρια.Μολις 2 χρονια εχει που εμαθα να πλάκω με βελονες και 1 χρονο με βελονακι..καλα καλα τις πλέξεις δεν μπορω να διαβασω.Η φίλη μου ομως Ιωαννα Μελανίδη εχει βημα βημα τους τρόπους να μάθεις να πλέκεις..Βεβαια με λιγη προσπαθεια κα πεισμα ειμαι σηγουρη οτι θα φτιαξεις υπεροχα πραγματα!!!

      Διαγραφή

Blogging tips