Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Ζωγραφίζοντας το "ατύχημα"..

Καθαρίζει - λευκαίνει - απολυμαίνει έλεγε μια διαφήμιση κάποτε για την χλωρίνη. Αν και δεν την προτιμώ στην καθαριότητα του σπιτιού, μερικές φορές οι χρήση της είναι μονόδρομος. Ωστόσο στην περίπτωση που θέλω να "πειράξω" κάποιο ύφασμα είναι η πρώτη μου επιλογή.Καμία φορά όμως γίνονται και ατυχήματα και τσουπ...μια σταγόνα χλωρίνης πέφτει πάνω σε ένα ρούχο που δεν πρέπει. Όπως ακριβώς συνέβη στο αγαπημένο μου πράσινο μακό μπλουζάκι - ξέρεις,εκείνο το μακουδάκι που είναι 3 με 4 νούμερα μεγαλύτερό από το κανονικό και για κάποιο λόγο λατρεύεις να φοράς.Το μπλουζάκι που δηλώνει περίτρανα "σήμερα βαριέμαι"...Αυτό!Ξαφνικά το βγάζω από το στεγνωτήριο και τι να δω..ένα άσπρο σημάδι στον ώμο..Όχι δεν θα σου περάσει άτιμη χλωρίνη γιατί κρύβω έναν άσσο στο μανίκι μου..για την ακρίβεια στην μολυβοθήκη μου. Ο μαγικός ,καταπληκτικός και ανεπανάληπτος,ανεξίτηλος μαρκαδόρος για υφάσματα έτοιμος να κάνει τα μαγικά του!


Η ζωγραφική αρχίζει και μάλιστα σε funky στυλ καθώς ήμεθα και νιάτα βεβαίως-βεβαίως..Animal Prind με μια πινελία λεοπάρδαλης.Το σχέδιο ήταν έτοιμο αφού!


 Και αφού του έδωσα ένα άλλο στυλ είπα να το στενέψω και λίγο γιατί κάτι μου λέει ότι αυτό το xxl φουτεράκι που ήταν το απόλυτο must για τις τεμπελιές στον καναπέ θα γίνει από τα αγαπημένα μου όταν πηγαίνουμε για εξερευνήσεις ή ποδηλατάδα..



Σε ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψη.Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλια σου.
σε φιλώ Πέννυ..

3 σχόλια:

Blogging tips