Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Fabulous Blogger Μαρία- Mommy Jammy.

Σήμερα φιλοξενώ μια super fabulous blogger..Μια ήρεμη δύναμη,μια κατάσταση zen,δημιουργική και μοναδική...Η Μαρία ως Μommy Jammi ,μέσα από τις στήλες της μοιράζεται όχι μόνο την καθημερινότητα της ως σύγχρονη γυναικά,τους προβληματισμούς και τις κατασκευές ως μητέρα,πρωτότυπα DIY αλλά και προτάσεις διακόσμησης,θέματα ψυχολογίας,προτάσεις βιβλίων..Πλούσια θεματολογία και πολλοί διαγωνισμοί..Σήμερα φιλοξενώ την Μαρία ή μάλλον την Mommy Jammi που σε προσκαλεί για κουβεντούλα και καφέ στον δικό της διαδικτυακό κόσμο..

Τι θα πρέπει να ξέρω για σένα;
Είμαι η Μαρία από τον Πειραιά που αγαπά να γράφει, να μαγειρεύει και να κατασκευάζει. Όχι πάντα και όχι όλες τις εποχές, ανάλογα με τα κέφια. Παιδί οικονομικών σπουδών και επαγγελματική ειδίκευση στον τομέα για χρόνια μέχρι που γνώρισα τον καλό μου, έκανα την κόρη μου και έγινα επαγγελματίας μαμά. Ναι εκτός από μαμά έγινε και ιδιοκτήτρια επιχείρησης υποδημάτων αλλά και blogger. Εναλλακτική και ροκ τύπο με χαρακτηρίζουν τα δικά μου άτομα και άνθρωπο ζεν... Λειτουργώ αρκετά με το ένστικτό και παίρνω αποφάσεις στο λεπτό, διαγράφω και προχωρώ έτσι απλά...




Τι σε οδήγησε την δημιουργία του MommyJammi.gr;
Η ανάγκη της δημιουργίας και η ύπαρξη ενός project. Ένα άτομο workaholic δύσκολα το κλείνεις σπίτι με ένα παιδί. Φυσικά και το να είσαι μάνα και να μεγαλώνεις ένα και δύο ή και παραπάνω παιδιά είναι από τις δυσκολότερες εργασίες ever. Απλώς η ύπαρξη project και η τοποθέτηση και ταυτόχρονα επίτευξη στόχων ήταν πάντα το δυνατό μου κομμάτι αλλά και το βασικό αντικείμενο της εργασίας μου για χρόνια... Δύσκολα λοιπόν έναν άνθρωπο σαν και εμένα τον ρίχνεις σε "καταστολή"...  Οπότε το mommyjammi.gr το είδα ως ένα project. 


Τι θα βρει κάποιος στο Mommyjammi.gr;
Ότι συνήθως βρίσκει και σε κάποιο περιοδικό ποικίλης ύλης που απευθύνεται στην γυναίκα / μαμά. Ψυχολογία, Υγεία, Ομορφιά, Μόδα, Συνταγές, Παιδί, Σχολείο, Διατροφή, Αστρολογία, Κατασκευές και Δημιουργική απασχόληση κλπ κλπ Θα βρει όλα εκείνα που κάνουν μια γυναίκα / μαμά να νιώθει όμορφα, να ενημερώνεται και να βελτιώνεται ως άτομο.



Τι σου χάρισε το blogging;

Μου χάρισε γνωριμίες με πολλά και ενδιαφέροντα άτομα. Γνώρισα ανθρώπους που εκτίμησαν τη δουλειά μου και εγώ τη δική τους, δημιουργήθηκαν συνεργασίες και φυσικά φιλίες με άτομα που ξεχώρισα. Το blogging μου χάρισε μία νέα οπτική στον μαμαδοκοσμο μιας και ως τώρα είχα επαφή με άλλες ιστοσελίδες αλλά ποτέ με μαμαδομπλογκ. Το blogging είναι όμορφο και σου χαρίζει όμορφα συναισθήματα, όταν το προχωράς νιώθεις υπερήφανος για το δημιούργημά σου. Μετά θέτεις και άλλους στόχους, προχωράς και πάει λέγοντας. 


 
Μια ευχή και επιθυμία σου για το τέλος...
Υγεία, το λέω πάντα και καταντάω ολίγον γραφική... Όταν υπάρχει Υγεία μπορείς να κάνεις τα πάντα, να γράψεις, να δημιουργήσεις, να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, να ονειρευτείς, να παλέψεις... Η έμπνευση πάντα έρχεται όταν έχεις καλή υγεία σωματική και ψυχική. Στις περισσότερες τουλάχιστον περιπτώσεις. Εύχομαι το MommyJammi.gr να βάλει το δικό του λιθαράκι στην blogoσφαιρα προσφέροντας "κάτι". Αυτό το "κάτι" σίγουρα θα είναι διαφορετικό για τον κάθε αναγνώστη, εκείνος και μόνο εκείνος θα επιλέξει αυτό που θέλει να κρατήσει ή όχι...

Επισκέψου την Mommy Jammi στα social για κουβεντούλα και καφέ :
Blog : Mommy Jammi
Facebook Page : Mommy Jammi
Instagram : Mommy Jammi
Twitter :  Mommy Jammi
Tumblr : Mommy Jammi
Pinterest : Mommy Jammi
Facebook Group : MommyJammi.gr-Γυναίκα-Μαμά-Παιδί-Συνταγές-Ψυχολογία-Διαγωνισμοί-Ομορφιά-DIY

*Η ανάρτηση αυτή σκοπό έχει την παρουσίαση και μόνο των blogs  στο αναγνωστικό μου κοινό.

Σε ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψη.Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλια σου.
σε φιλώ Πέννυ..

3 σχόλια:

  1. Ευχαριστώ για την όμορφη παρουσίαση φίλη μου! Υγεία - Αγάπη και Έμπνευση εύχομαι από τα βάθη της ψυχής μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι ωραία παρουσίαση κορίτσι... το πιο σούπερ Ουρουγουάη ενημερωτικό και όχι μόνο μπλοκ Έβερ !!!

      Διαγραφή
  2. Αγαπημένη Μαρία και αγαπημένο blog! Πολύ όμορφη η παρουσίαση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Blogging tips