Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Είμαι η τυχερή του διαγωνισμού!!!

 Απουσία πολλών ημερών από τον κόσμο μου.Κάτι οι ιώσεις κάτι και άλλες ιώσεις,μια μικρή επίσκεψη στο νοσοκομείο και φυσικά ο ξανά προγραμματισμός όσων είχα να κάνω και πήγαν πίσω ,με άφησαν μακριά από το αγαπημένο μου blog.Επανέρχομαι όμως χαρούμενη με το δωράκι μου από έναν υπέροχο διαγωνισμό!

Προ ημερών κέρδισα σε έναν διαγωνισμό μιας σελίδα στο facebook. Η σελίδα mybinoculars.gr για άλλη μια φορά έκανε έναν διαγωνισμό με δώρο ένα Beauty Τοοl από την YOUTH LAB. Ένα υπέροχο βουρτσάκι απαραίτητο για τον καθημερινό καθαρισμό του προσώπου. Και εγώ ως γνήσια μανιακή fun των διαγωνισμών πήρα μέρος και τελικά ήμουν η τυχερή.Η αλήθεια είναι ότι το δοκίμασα και ξετρελάθηκα!!!Για άλλη μια φορά,ευχαριστώ πολύ my binoculars !!!!




Μέσα από τον διαγωνισμό όμως  είχα την ευκαιρία να γνωρίσω μια τρομερό blog my binocular
και την υπέροχη Σοφία ,η οποία ψάχνει,δοκιμάζει και προτείνει ότι πιο καινούριο υπάρχει στην περιποίηση της επιδερμίδας και όχι μόνο. 

Η Σοφία λοιπόν αγαπά τον χώρο των καλλυντικών, skincare, μακιγιάζ...Η οποία σκέφτηκε πως ήρθε η ώρα να ασχοληθεί με το blogging όταν τα ράφια της και τα συρτάρια της γέμισαν επικίνδυνα θυμίζοντας μαγαζί και οι φίλες της πριν αγοράσουν καλλυντικά και προϊόντα skincare ζητούσαν πρώτα τη συμβουλή της!!!Στο blog μιλάει καθαρά για προϊόντα περιποιησης και μακιγιαζ
μαλλιά, πρόσωπο, σώμα, νύχια reviews προϊόντων, hauls και έπεται η συνέχεια για πολλά ακόμη ενδιαφέροντα πράγματα και φυσικά πολλούς διαγωνισμούς!!! Ακολουθήστε το blog Μy binoculars
πατήστε like στην σελίδα mybinoculars  στο facebook για να γνωρίζεται πρώτες ότι καινούριο και υπέροχο ανακαλύπτει η Σοφία για όλες εμάς...για την ομορφιά μας και μόνο!!!! Εγώ έγινα πιστή αναγνώστρια...εσείς???

Με αγάπη!!!

5 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. παντα τυχερη κοπελια μου!Δέσποινα ειναι πολυ καλα προιόντα τα ξερω!

      Διαγραφή
  2. Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!
    Και εγώ χάρηκα πολύ που από έναν διαγωνισμό δόθηκε η αφορμή να σε γνωρίσω καλύτερα!
    Να είσαι πάντα τυχερή!!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόλις έγινα και εγώ λοιπόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόλις έγινα και εγώ λοιπόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Blogging tips