Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Μαξιλάρα...xxl

Όλοι οι φίλοι μου ξέρουν πόσο μου αρέσει να κάθομαι στο πάτωμα...Νιώθω ελευθερία και αυτήν η επαφή μου με την γή είναι που με κάνει να νιώθω πως παίρνω ενέργεια από αυτήν.

Το καλοκαίρι στις διακοπές μας είχαμε συγκεκριμένο πρόγραμμα και μάλιστα πολύ αυστηρό..παιχνίδι στην αυλή μέχρι τελικής πτώσεως!!!Και τι γίνεται που η μαμά θέλει να κάθεται κάτω?Λίγο δύσκολο να βολευτώ στο χώμα...έτσι λοιπόν μάζεψα όλα τα παλιά μου τζιν τα οποία εννοείται πως τα κουβάλησα μαζί με την ραπτομηχανή μου στο εξοχικό και πήραν φωτιά τα ψαλίδια.

Αποτέλεσμα η υπέρ-τέλεια, υπέρ-τεράστια, υπέρ-μοντέρνα μαξιλάρα μου...(την οποία απολαμβάνουν άλλοι)!!!


Τα υλικά που χρησιμοποίησα:
  • ένα καλό ψαλίδι
  • τζιν παλιά παντελόνια (μόνο τα μπατζάκια)

1.Αρχικά έκοψα τα μπατζάκια έως τις τσέπες σε ίσιες λωρίδες  και άρχισα να τις ενώνω.
Φρόντισα ώστε τα κομμάτια να είναι ίσα ώστε να έχω μια λωρίδα υφάσματος απο τα κομμάτια που εάν το δίπλωνα στην μέση τα είχα ένα τετράγωνο μεγάλο κομμάτι.  


 2.Ένωσα την μια πλευρά και άφησα ένα άνοιγμα ώστε να μπορώ να γεμίσω το τεράστιο τζιν σακούλι.Η γέμιση ήταν ότι είχα από παλιά μαξιλάρια!!!



3.Έκλεισα το μικρό άνοιγμα που είχα και άρχισα να σκέφτομαι πόσο θα απολάμβανα τον καφέ μου στο υπέροχο τεράστιο μαξιλάρι μου...


Όμως για άλλη μια φορά τα μικρά μου λιονταράκια είχαν άλλη άποψη!!!
Έγινε το νέο σημείο παιχνιδιού...τουλάχιστον χωράνε και οι δυο!





Με αγάπη!!!

2 σχόλια:

  1. Αυτό που όταν κάνουμε κάτι για εμάς,τελικά το απολαμβάνουν τα παιδιά μας και εμείς το απολαμβάνουμε ακόμα περισσότερο, πολύ μου αρέσει!
    Λατρεύω κι εγώ να κάθομαι σε μαξιλάρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχει καλύτερο!Νομιζω οτι η επαφη με την γη σου δίνει απίστευτη ενέργεια..βέβαια όταν προλάβω να κάτσω!!!χαλάλι τους ομως γτ οπως όλα τα παιδια ξέρουν όλα τα πράγματα να τα απολαμβάνουν καλύτερα

      Διαγραφή

Blogging tips