Δευτέρα, 9 Μαΐου 2016

Κορνίζες στον τοίχο με αλυσίδα!!!

Καλή μας εβδομάδα...οι μέρες του Πάσχα πέρασαν και προσπαθούμε σιγά σιγά να επανέλθουμε στους ρυθμούς και στα...κιλά μας!!!Φέτος οι εορταστικές μέρες ήταν οικογενειακές και δημιουργικές,ευχομαι να ήμαστε όλο καλά και του χρόνου...

Αγαπώ τόσο πολύ τις φωτογραφίες που στο σπίτι σχεδόν όπου κ αν γυρίσεις θα δεις στολισμένες κορνίζες...και όχι μόνο στα έπιπλα αλλά και σε τεράστιο κολάζ ή σε κάδρα στους τοίχους.Πιστεύω ότι μια φωτογραφία κρατάει ανοιχτό το παράθυρο μιας στιγμής που χάθηκε πλέον στο παρελθόν..και όταν οι στιγμές αυτές έχουν σχέση με τα μικρά μου ή με μια στιγμή σημαντική για την οικογένεια μας,τότε η επιθυμία μου να κρατήσω την στιγμή αυτή ζωντανή μέσω μιας φωτογραφίας γίνεται ακόμη μεγαλύτερη.

Συνήθως δεν αλλάζω τις φωτογραφίες που έχω στολισμένες,αυτή την φορά ο λόγος ήταν συγκεκριμένος καθώς ήθελα να βάλω τις φωτογραφίες που διάλεξα από την βάφτιση του μικρού μου.
Η ιδέα μου ήρθε όταν είδα πως για να κρεμάσω τις συγκεκριμένες φωτογραφίες έπρεπε να βάλω κι άλλα καρφάκια στον τοίχο....έτσι αποφάσισα να ενώσω τις κορνίζες με αλυσίδα...

 ...θα χρειαστείτε μόνο
  • πιστόλι σιλικόνης
  • αλυσίδα
  • κορνίζες 


Αρχικά μέτρησα τα κανδράκια ώστε να βρω το κέντρο τους.
Έπειτα έβαλα μια ποσότητα σιλικόνης στο κάδρο  και κόλλησα την αλυσίδα
(προσοχή μην στάξει μέσα και σαν κάψει την φωτογραφία αλλά και να μην κολλήσει για να μπορεί να ανοίξει σε περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε φωτογραφία).


Μετά μετρήστε πόση αλυσίδα πρέπει να  αφαιρέσετε από το πίσω μέρος της κορνίζας 
και συνεχίστε με την επόμενη. Εφόσον η σιλικόνη έχει στεγνώσει απλά κρεμάστε στον τοίχο την σύνθεση των φωτογραφιών σας.1 σχόλιο:

Blogging tips